Business 2 Iunie 2009 00:14
UPC Romania continua sa-si extinda grila digitala de programe prin lansarea, incepand cu data de 1 iunie 2009, a patru noi canale TV precum si a unui pachet suplimentar ce contine zece programe TV in limba maghiara.
UPC Romania lanseaza pentru abonatii sai la serviciul de televiziune digitala prin cablu, patru noi programe de televiziune: Music Channel, Balkanika MTV, Brava TV si Fishing & Hunting.

Aceste canale TV vor fi disponibile incepand cu data de 1 iunie 2009, in pachetele UPC Digital Medium si Large. Astfel, grila digitala va cuprinde 114 canale TV, UPC Romania devenind astfel operatorul cu cea mai larga oferta de programe TV pentru platforma digitala.

Noile programe care vor intra in casele a peste 150.000 de abonati la televiziunea digitala prin cablu UPC, acopera o gama variata de interes, pentru a satisface gusturile tuturor clientilor.

Tot astazi, UPC Romania a lansat un pachet suplimentar pentru toti clientii sai la serviciul de televiziune digitala, pachetul UPC Panonia, care contine zece programe TV in limba maghiara, la 4 lei (fara TVA).


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.