Business 18 Mai 2009 18:00
Operatorul turc de telefonie fixa Turk Telekom analizeaza posibilitati de investitii in Kosovo, Kazahstan, Romania si Bulgaria, in contextul in care vrea sa faca achizitii de 1 miliard dolari.
Turk Telekom, interesat de achizitii in Romania si in alte state din regiune "In natiunile Comunitatii Statelor Independente (CSI), Asia si in general in Orientul Mijlociu se va produce o crestere in sectorul telecomunicatiilor si in cel al Internetului", a declarat directorul de dezvoltare al Oger Telecom, Hakam Kanafani (foto), cu ocazia Forumului Economic Mondial de la Marea Moarta din Iordania.


Kanafani a adaugat ca "Turk Telekom intentioneaza sa se extinda in regiunile din afara Turciei".

La inceputul anului, actionarii Turk Telekom au mandatat managementul companiei sa faca achizitii de pana la 1 miliard dolari in 2009. In martie, compania a inaintat o oferta de preluare a operatorului macedonean de telefonie mobila Cosmofon, informeaza NewsIn.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.