Business 11 Mai 2009 13:01
O sansa pentru o cariera de vis! BizCamp si-a deschis portile, la Marriott Bucuresti. Angajatori de top si traineri, cu totii si-au impartasit experienta celor care vor sa descopere si sa invete.
7 mai a fost prima zi de BizCamp 2009, tabara de business pentru studenti si tineri profesionisti, principalul eveniment organizat in exclusivitate pentru tinerii cu aspiratii profesionale inalte. Eveniment complex, inovativ, bazat pe interactivitate si comunicare, BizCamp completeaza modelul standard al targurilor de joburi, imbinand expertiza specialistilor din companiile de top cu aptitudinile si talentul tinerilor.

Prezentatorii stirilor “Focus” de la Prima TV, Adrian Bucur si Andreea Fried, au prezentat campania on-air “Solutia de criza”, iar vedeta “Cronicii carcotasilor’, Serban Huidu, a vorbit in cadrul seminarului “Cine e noul antrenor?”.

Directorul de Marketing de la Prima TV, Cristian Gheorghita, impreuna cu echipa de specialisti in Marketing si Research ai postului au sustinut un workshop avand ca tema “Brandingul de televiziune” si campania WE LOVE TO ENTERTAIN YOU. Interesati de o viitoare cariera in televiziune, tinerii studenti au vrut sa afle ce se afla in spatele acestei campanii, de la etapizarea procesului, si pana la decizia finala de alegere a sloganului, dar si intamplari din spatele camerelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.