Business 5 Mai 2009 16:57
Unity Group, ce cuprinde o serie de firme iesene, a lansat televiziunea online Sapte.tv, cu profil generalist, bugetul investit in lansarea portalului (concepere, productie de emisiuni, achizitie echipamente, servere, salarii) fiind de 145.000 euro.
Sapte.tv a fost lansat la initiativa unui grup de investitori interesati de dezvoltarea unui nou concept de televiziune in Romania. Grupul de investitori cuprinde specialisti cu vasta experienta in domeniul televiziunii, radioului si comunicarii on-line. Intentia acestora este aceea de a aduce in mediul online o adaptare profesionista a televiziunii clasice si definirea a noi repere pentru conceptul de stiri”, a declarat, pentru Wall-Street, Maria Chitan, director executiv al Media Factory, companie care face parte din Unity Group.

Potrivit acesteia, reprezentantii Sapte.tv estimeaza pentru inceput un numar de 1.000 de vizitatori unici zilnic, urmand ca in aproximativ 14 luni sa atinga pragul de 25.000 de unici zilnic.

Grila Sapte.tv contine pentru inceput 26 de emisuni: stiri, talk-show-uri, filme documentare, filme de scurt metraj, divertisment, turism, moda, prezentare de carte,cultura, muzica si religia minoritatilor entnice din Romania. Unele dintre aceste programe vor avea transmitere zilnica, altele saptamanala.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.