Business 4 Mai 2009 18:38
Publisherul BBC Magazines ia in considerare inchiderea revistei Good Homes din Marea Britanie, cu peste 11 ani de aparitie in print, pe fondul unei scaderi drastice a tirajului, informeaza brandrepublic.com.
Cei 17 angajati ai diviziilor editoriale si de vanzari au fost anuntati de intentiile managementului la inceputul acestei zile, intrand intr-un proces de negocieri care va dura o luna de zile.

Reprezentantii BBC Magazines au declarat ca numarul din iulie a revistei Good Homes ar putea fi ultimul, dupa ce incercarile de a gasi un posibil cumparator au esuat.

“Regret sa anunt faptul ca, dupa lungi deliberari, propunem inchiderea revistei Good Homes din Marea Britanie. Dupa cum arata ultimele rezultate financiare, declinul industriei de print a avut o influenta negativa asupra acestui titlu si nu preconizam un reviriment al acestei situatii", au declarat reprezentatii BBC Magazines.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.