Discovery Networks Europa Centrala, o divizie a Discovery Communications, anunta lansarea ID Investigation Discovery, axat pe programe de investigatie, postul de televiziune fiind disponibil din luna aprilie in Romania, Polonia si Ungaria.

Adresat unui public preponderent feminin, cu varste intre 25 si 54 de ani, ID se va lansa cu programe precum "Apel de urgenta", o serie despre drame umane reale, prezentate prin apelurile dintre operatorii serviciilor telefonice de urgenta si persoanele care suna cerand ajutor;" Pe urmele criminalilor", care prezinta o echipa de detectivi ai departamentului de omucideri din cadrul unei sectii de politie metropolitane din SUA.

Studiul intern derulat de Discovery Networks EMEA releva faptul ca 48% dintre telespectatorii adulti din Europa doresc sa urmareasca programe de investigatie bazate pe evenimente reale.

Postul de televiziune a fost lansat in Statele Unite ale Americii in ianuarie 2008, debutand dupa un an in Marea Britanie. ID Investigation Discovery mai este disponibil in Grecia, urmand sa fie lansat si Slovenia si Turcia.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.