UPC Romania a lansat JimJam, canalul cu numarul 113, creat special pentru copiii intre 1 si 6 ani, fiind gandit sa imbine divertismentul cu educatia.

Rezultat din colaborarea intre HIT Entertainment si Chellomedia, noul canal JimJam, lansat anul trecut, s-a extins rapid in peste 50 de tari, inclusiv Polonia, Rusia, Ungaria, Elvetia, Cehia, Olanda, Portugalia, Grecia, tari din Orientul Mijlociu si Singapore.

Grila de programe JimJam include unele dintre cele mai cunoscute si indragite desene animate, seriale antrenante. Programele sunt dublate in limba romana.

"JimJam ofera un mix de programe concepute pentru a contribui la dezvoltarea emotionala, intelectuala si sociala a copiilor, prin experienta pe care o ofera. Suntem constienti ca televizorul nu inlocuieste scoala sau alte modalitati traditionale de educare si nu incercam sa ne substituim acestora. Dorim doar sa oferim un instrument complementar si sa venim in ajutorul parintilor prin informatii si sfaturi care sa ii ajute sa contribuie la educarea si dezvoltarea copiilor", declara Diana Atanasoaei, PR Manager Zonemedia Networks.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.