Cotidianul Romania Libera va concedia mai multi angajati, printre numele vehiculate numarandu-se cele ale sefilor de sectii Simona Popescu si Radu Busneag, sustin surse din media.

Potrivit unor surse din media citate de NewsIn, joi, liderii sindicatului Initiativa "R" vor avea o intalnire cu conducerea ziarului, in timpul careia vor fi anuntate concedierile. La acest sindicat sunt membri o parte dintre angajatii cotidianului.

Redactorul-sef al ziarului, Dan Turturica, nu a vrut sa comenteze informatia.

Din informatiile paginademedia.ro, aproximativ 20 de angajati ai ziarului vor fi disponibilizati (din totalul de aproximativ 80 de angajati). Restructurarile vin dupa ce, in urma cu aproximativ o luna si jumatate, au fost facute o serie de evaluari ale redactorilor Romania libera. Practic, explica paginademedia.ro, fiecare a primit un formular in care a notat numarul de articole scrise in perioada august 2008+ianuarie 2009, marimea articolelor (mari, medii, stiri) si pozitia in ziar (prima pagina, interior, trimitere).

Actionarul majoritar la Romania Libera este omul de afaceri Dan Grigore Adamescu, care mai este actionar principal si la compania Astra Asigurari, dar si la Unirea Shopping Center Bucuresti, ambele controlate prin intermediul grupului Nova Trade S.A..


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.