Incepand cu luna martie 2009, "Garantat 100%" calatoreste in lumea ideilor alaturi de Mercedes-Benz.
Cea mai longeviva emisiune culturala din Romania, Garantat 100%, a gazduit unele dintre cele mai importante nume din mediul cultural autohton si international, printre care Sarah Brightman, Nigel Kennedy, Claude Lelouch, Vanessa Redgrave, Pascal Bruckner, Wally Olins, Joe Cocker si John Anderson.

Emisiunea iese din tiparul programelor cu care televiziunile ne-au obisnuit, reusind sa reprezinte o noua cale prin intermediul careia pot fi percepute manifestarile culturale si oamenii care le genereaza. Garantat 100% prezinta povesti cu si despre mari personalitati, dar si cu oameni simpli care au refuzat sa se resemneze.

Incepand cu aceasta luna, in fiecare duminica seara, pe TVR1, Garantat 100% va oferi spectatorilor sai rubrici noi care sunt un pas inainte in demersul de a media intre manifestarile de cultura si toate categoriile de public. "Arhiva Garantat 100%" va redifuza cele mai apreciate filme si reportaje prezentate de-a lungul timpului in emisiune, iar clipurile despre "Mari romani" (printre care cele cu Regina Maria, Petre Tutea si Dinu Lipatti) vor fi difuzate in a doua parte a emisiunii, destinata tinerilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.