Comedia "Engleza ca limba secundara", regizata de Jocelyn Stemat, a castigat marele premiu, un autoturism Chevrolet Cruze, la Festivalul mondial de scurtmetraje realizate cu telefonul mobil, care s-a desfasurat la Barcelona, au anuntat organizatorii.

"Engleza ca limba secundara" a fost selectat dintr-un total de peste 250 de filme inscrise in concurs, realizate de concurenti din peste 100 de tari, informeaza NewsIn.

La celelalte categorii ale festivalului au castigat animatia "Pushkin", de Trevor Hardy, drama "Enough", de Tor Kristoffersen, documentarul "The Science of Attraction", de Claveski, SF-ul "Star Chicks", de Jay Lee, si "Rockwell", de Lisa Mills, premiat la categoria Realizari culturale extraordinare.

Festivalul mondial de scurtmetraje realizate cu telefonul mobil, Mofilm, a avut loc, in intervalul 16-19 februarie, in cadrul Congresului Mondial al Telefoniei Mobile. Evenimentul a fost prezentat de celebrul actor american Kevin Spacey.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.