Cotidianul gratuit Compact, editat de grupul Ringier si distribuit gratuit in Capitala, isi va suspenda aparitia, vineri, din cauza neatingerii parametrilor de performanta doriti, iar 22 angajatii vor fi disponibilizati, au anuntat reprezentantii grupului.

Ieri, ultima zi in care s-a distribuit publicatia, a fost si ultima de munca la Compact pentru angajatii disponibilizati.

"Luand in considerare situatia dificila a pietei muncii, conducerea Ringier a decis sa le acorde angajatilor afectati de aceasta decizie, in plus fata de veniturile pentru luna martie, un pachet de asistenta care include o componenta financiara, precum si de servicii. Astfel, Ringier Romania, printr-un reprezentant special desemnat, ii va asista pe colegii nostri in cautarea unui nou loc de munca", au precizat reprezentantii trustului de presa elvetian, potrivit NewsIn.

Potrivit celor de la Ringier, decizia de inchidere de ziarului este strans legata de remodelarea structurii organizationale a companiei. "In consecinta, cele doua divizii de ziare actuale vor fi contopite intr-o singura divizie, ce va contine brandurile Capital, Evenimentul Zilei si Libertatea. Activitatea operationala a acesteia va fi condusa de directorul general adjunct al Ringier Romania, Claudiu Serban. Lucian Romascanu, care a condus, pana in prezent, Divizia Boulevard & Free, a acceptat oferta de a prelua functia de Director de Vanzari al nou formatei Divizii de Ziare. In acelasi timp, anuntam ca Ciprian Rus, care a asigurat conducerea editoriala a echipei Compact, a acceptat sa se alature echipei Capital, ca redactor sef adjunct", mai precizeaza reprezentantii grupului de presa.

Compact a aparut in 2006 si a fost prima publicatie cotidiana distribuita gratuit in Capitala. Ziarul continea, in principal, informatii utilitare pentru bucuresteni, dar si subiecte de interes general din politica, economie, sport si divertisment.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.