Jurnalistul Liviu Mihaiu va prelua de la 1 martie functia de director general al Radio Guerrilla, parte a Grupului Realitatea-Catavencu si va reveni pe post cu o emisiune proprie, au anuntat reprezentantii postului de radio.

Liviu Mihaiu este membru fondator al Academiei Catavencu si a fost director editorial si realizator la Radio Guerrilla de la lansarea postului, din 2004, pana in 2008.

Cariera jurnalistica a lui Mihaiu a inceput in anii '90 in presa scrisa si a continuat ulterior in radio si televiziune. Liviu Mihaiu a fost realizator al emisiunii "Intre bine si rau" difuzata de televiziunea publica in 2006, 2007 si 2008, fiind in paralel publisher al revistei Tabu, editata acum de Grupul Realitatea-Catavencu.

Cunoscut activist de mediu si lider al Asociatiei Salvati Dunarea si Delta, Liviu Mihaiu a fost numit anul trecut in functia de Guvernator al Rezervatiei Delta Dunarii Liviu pe 18 septembrie 2008, inlocuindu-l pe Paul Cononov, care devenise consilier personal al fostului premier pentru probleme de protectie a mediului. Mihaiu a fost inlocuit la 11 februarie, dupa cinci luni de mandat, printr-o hotarare de guvern semnata de catre premierul Emil Boc, cu Grigore Baboianu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.