Bobby Voicu, community manager Yahoo! Romania, a declarat pe blogul sau ca nu mai lucreaza pentru compania americana, cu toate ca mandatul sau urma sa se incheie abia in luna aprilie a acestui an.

Contactat de Wall-Street, Bobby Voicu a precizat ca nu poate oferi detalii suplimentare din cauza termenilor contractuali.

Acesta a afirmat ca va ramane implicat in proiectele pe care le desfasoara in Romania: Blogoree, Eafiliati, Forumul Bloggerilor, BobbyVoicu.ro, RadioLynx si Capslock.ro.

Bobby Voicu este primul manager al Yahoo Romania si a fost numit in functie in urma unor interviuri succesive. Are 30 de ani si este licentiat in finante-banci (ASE Bucuresti). Este cunoscut ca blogger, fiind implicat in mai multe proiecte din online-ul romanesc, cu precadere blogging si social media. Cel mai important proiect al sau este comunitatea blogoree.ro, o platforma sociala cu 1300 de membri. Detine si monden.info, dar si cateva site-uri cu audienta internationala.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.