Business Media Group anunta ca, in urma eficientizarii costurilor de productie si a redefinirii strategiei de publishing, va relua editiile in print ale publicatiilor Biz si Business Review din data de 1 martie. Pentru BusinessWeek Romania nu se va intrerupe deloc aparitia in format tiparit.
In urma cu o saptamana, BMG anunta inlocuirea temporara a editiilor tiparite ale revistelor Biz, BusinessWeek si Business Review cu formate digitale. Intervalul de timp in care publicatiile ar fi functionat in format digital nu era specificat. Dupa doar cateva zile, compania anunta ca a gasit solutii pentru reluarea editiilor printate.

Astfel, eficientizarea costurilor de productie s-a realizat prin renegocierea termenelor contractuale cu tipografiile, fara sa fie afectate calitatea editoriala si tipografica si fara a se reduce numarul de pagini ale publicatiilor, a declarat, pentru Wall-Street, Gabriela Enescu, Marketing Consultant BMG.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.