Combinand imaginea digitala 3D cu sunetul 5.1 Surround Sound si cu trairile unice ale unui concert U2 live, filmat in America de Sud in incheierea turneului „Vertigo”, productia propune o experienta cinematografica fara precedent pentru un film 3D sau concert filmat, difuzat in Romania la The Light Digital Cinema.
Timp de mai bine de un sfert de secol, U2 au fost recunoscuti nu numai pentru inventivitatea lor muzicala, dar si pentru talentul lor incomparabil de a ajunge la milioane de fani prin intermediul noilor tehnologii.

“U2 3D”, prima productie digitala 3D si multi-camera realizata vreodata la un eveniment live, reflecta deschiderea manifestata de U2 de-a lungul timpului pentru tehnologie, recunoasterea faptului ca tehnologia 3D este o platforma pe deplin functionala, precum si credinta ca “U2 3D” are potentialul sa revolutioneze modul in care divertismentul se construieste si se recepteaza.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.