Divizia de divertisment a grupului Trump ar putea cere intrarea sub protectia legilor falimentului, potrivit unor surse apropiate de omul de afaceri Donald Trump, citate de Bloomberg. Compania are probleme cu plata unor dobanzi de 53 de milioane de dolari.
Compania Trump Entertainment Resorts incearca sa ajunga la o intelegere cu detinatorii de obligatiuni proprii pentru a amana plata dobanzilor pentru acestea. Daca nu va reusi, va cere protectie potrivit legii falimentului chiar in aceasta saptamana. Potrivit Bloomberg citat de The Money Channel, ar putea fi a treia oara cand cele trei cazinouri ale companiei Trump Entertainment, aflate in Atlanta City, intra in faliment.

Donald Trump a iesit din consiliul director al companiei acum patru zile, spunand ca nu este de acord cu deciziile detinatorilor de actiuni, care i-au refuzat oferta ca ei sa preia compania. Aseara tarziu, membrii boardului s-au intalnit din nou pentru a decide daca vor cere intrarea in faliment, scrie Wall Street Journal.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.