Intre 13 - 15 februarie 2009, smart a infruntat zapada si a mers in locul in care creativi din toata Europa si-au dat intalnire: festivalul AdPrint 2009 din Poiana Brasov. Concursul de creatie organizat de smart in cadrul festivalului a provocat in acest an la “reinventarea” conventiilor, pe toti cei prezenti la cea de a zecea editie AdPrint.
Daca anul trecut, smart a indraznit sa puna sub semnul intrebarii inimioara devenita cliseu si acceptata ca fiind cea care defineste dragostea, la editia AdPrint de anul acesta, a sosit randul unor alte simboluri care si-au gasit locul in imaginarul colectiv: simbolurile grafice ale genurilor masculin si feminin.

Si pentru ca face intotdeauna pereche excelenta cu inovatia si creativitatea, smart a mers in Poiana Brasov sa sustina AdPrint: a ascultat cuminte seminariile, a admirat lucrarile expuse si a mers la petreceri. Dar a hotarat ca doreste sa faca ceva mai mult de atat; asa ca a pus piciorul in prag si a provocat pe toti cei prezenti la AdPrint la un nou concurs de creatie cu tema: “Rebranding Gender Signs”.

Membri ai juriului AdPrint, Paulo Martins (Associate Creative Director, 180 Amsterdam) si Carlos Furnari (Associate Creative Director, 180 Amsterdam) au jurizat lucrarile publicitarilor participanti dar si pe cele ale oaspetilor si jurnalistilor prezenti la eveniment si au desemnat lucrarea castigatoare: cea inscrisa de Liviu Redeleanu, Managing Partner AdVenture.

Lucrarea propusa de Liviu Redeleanu a fost aleasa pentru originalitatea sa, dar si pentru conceptul care ar putea fi implementat cu usurinta: doua noi simboluri foarte usor de recunoscut si in acelasi timp reprezentative.


Lucrarile concursului inscrise in concursul “Rebranding Gender Signs” urmeaza sa fie publicate pe site-ul oficial al evenimentului.

Mai multe informatii despre smart, puteti gasi aici.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.