Specialistii in design digital din Romania pot face schimb de experienta si pot fi promovati gratuit, din februarie, prin intermediul unei noi comunitati online, denumita "1024 x 768", potrivit managerului acestui proiect, Alina Stan.

Dupa modelul altor comunitati online specializate pe anumite domenii atistice, 1024 x 768.ro, devine un spatiu al intalnirii oamenilor cu aceleasi pasiuni si al impartasirii de idei si informatii in domeniu.

Sectiunile principale ale comunitatii "1024 x 768" vor include un flux zilnic de stiri despre cele mai bune lucrari din lume, sesiuni de design bazate pe diverse teme, interviuri cu designeri si oameni de creatie din agentii, precum si concursuri.

"Ceea ce deosebeste comunitatea <<1024 x 768>> de alte site-uri este faptul ca oferim tutoror artistilor sansa de a se promova gratuit. Inscrierea lucrarilor nu presupune nicio taxa, iar ei pot beneficia de expunere atat locala, cat si internationala, site-ul fiind in limba engleza", precizeaza Alina Stan, potrivit NewsIn.

Printre modalitatile de promovare a artistilor romani va fi includerea unor designeri de renume international in juriile concursurilor organizate pe "1024 x 768". Artistii sunt invitati sa participe la concursul de acum, cu tema "Criza": "Creaza o opera a ta, care sa exprime cel mai bine "Criza", si trimite-o la concurs!"

Din 2008, design-ul a fost inclus drept categorie distincta la doua dintre cele mai importante festivaluri de publicitate, respectiv cel de la Cannes si Eurobest. Acest lucru a confirmat faptul ca design-ul este un domeniu care capata, treptat, din ce in ce mai multa importanta in randul publicitarilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.