Curtea de Apel Bucuresti a anulat decizia de destituire a Rodicai Culcer din functia de director al Directiei de Stiri, luata de conducerea Societatii Romane de Televiziune (SRTv).
Curtea de Apel a admis recursul formulat de Rodica Culcer, ca urmare a deciziei Tribunalului Bucuresti, care, in iunie 2008, a respins contestatia acesteia la decizia directorului general al SRTv, Alexandru Sassu, prin care a fost destituita din functia de director al Directiei Stiri si numita in functia de director al Directiei de Emisiuni Informative si Sport.

Recursul s-a judecat la Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal a Curtii de Apel Bucuresti, instanta pronuntandu-se in data de 4 februarie. Astfel, magistratii Curtii au admis contestatia facuta de Rodica Culcer, anuland decizia de destituire a lui Culcer din functia de director al Directiei Stiri a TVR. Decizia Curtii de Apel este irevocabila.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.