Compania media Time Warner a afisat pierderi nete de 16 miliarde dolari in trimestrul al patrulea, sub asteptarile analistilor de pe Wall Street, ca urmare a scaderii vanzarilor din publicitate.

Astfel, Time Warner a avut pierderi nete de 4,47 dolari/actiune, cu includerea deprecierilor de active, la o pierdere neta totala de 16 miliarde dolari, spre deosebire de trimestrul al patrulea din 2007, cand a inregistrat un profit de 1,02 miliarde dolari, respectiv 28 de centi/actiune, relateaza NewsIn.

Veniturile Time Warner au scazut cu 3%, la 12,3 miliarde dolari, sub cuantumul de 12,6 miliarde dolari estimat de analistii de pe Wall Street.

Reprezentantii companiei de media, ale carei actiuni s-au ieftinit cu 3,4% in predeschiderea pietei, au indicat ca in al patrulea trimestru firma a inregistrat o scadere a vanzarilor de la divizia de internet AOL si de la editura Time Inc.

Veniturile de la studiourile de film Warner Bros au scazut de asemenea.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.