F5 si Senior Interactive au integrat in proiectele comune produsul “Sincron-software de recrutare”, cei doi parteneri estimand, in 2009, o crestere de 50% a portofoliului de clienti ai Sincron HR.

Sincron HR a fost deja integrata in XIPE Interactive, companie fondata in parteneriat de catre F5 si Senior Interactive.

“La nivel strategic, aceasta miscare ne intareste segmentul business-to-business pe care il dezvoltam in cadrul XIPE si functioneaza ca o garantie a valorilor pe care le promovam. Scopul nostru ultim este calitatea, in perioada imediat urmatoare, ne vom concentra pe imbunatatirea, dar si dezvoltarea de noi servicii in concordanta cu nevoile clientilor si ale pietei”, a precizat Florin Secanu (foto), general manager XIPE Interactive.

Sincron HR a fost lansata in mai 2006 si a devenit parte a Senior Group in iulie 2007, transferand la inceputul acestui an serviciile si intreaga echipa in portofoliul XIPE Interactive.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.