Postul Radio ZU a fost amendat de Consiliul National al Audiovizualului (CNA) cu 5.000 de lei pentru utilizarea unui limbaj trivial si vulgar intr-un interval orar nerecomandat minorilor, potrivit unei decizii de marti a consiliului.
Sanctiunea CNA vizeaza editia Morning ZU din 21 ianuarie, in care a fost difuzata o farsa cu caracter obscen la o ora nerecomandata minorilor. Prezentatorii emisiunii, Mihai Morar si Daniel Buzdugan, au apelat unul din numerele de la rubrica de anunturi "matrimoniale" pentru homosexuali, gest care a generat din partea persoanei apelate reactii virulente si utilizarea unui limbaj vulgar si trivial, care contravine Legii audiovizualului.

Postului Radio ZU a mai primit o sanctiune din partea CNA pentru aceeasi emisiune din data de 12 ianuarie. Amenda viza difuzarea unei farse cu caracter obscen la o ora nerecomandata minorilor si difuzarea unei parodii dupa poezia "Luceafarul", care incalca articolele din Legea audiovizualului referitoare la respectarea identitatii nationale si la protejarea valorilor culturale, in editia din 15 ianuarie a aceleiasi emisiuni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.