Radio 21 a pierdut o treime din ascultatorii din Bucuresti, potrivit ultimului Sondaj de Audienta Radio. Daca in primavara, postul avea in Capitala aproape 500.000 de ascultatori zilnic, in vara, dupa plecarea cuplului Daniel Buzdugan – Mihai Morar, audienta a ajuns la 411.000 de persoane, consemneaza paginademedia.ro.
In toamna (perioada 1 septembrie - 14 decembrie), Radio 21 a numarat 285.000 de ascultatori. Si cu aceasta scadere, Radio 21 ramane pe primul loc in Bucuresti. Kiss FM a castigat aproximativ 40.000 de ascultatori in Bucuresti, iar Pro FM se afla pe o panta descendenta. De notat urcarea Magic FM, cu cateva zeci de mii de bucuresteni in plus atrasi pe post.

Potrivit paginademedia.ro, Lanternele rosii in Bucuresti sunt Smart FM (5.000 de ascultatori), National FM (4.000) si RFI (doar o mie de ascultatori). Lansat la sfarsitul anului trecut, Radio ZU nu a intrat in valul de masuratori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.