Romtelecom, cel mai mare operator de comunicatii fixe de pe piata romaneasca, este interesat de preluarea platformei de televiziune prin satelit (DTH) Boom TV, operata de compania DTH Television Grup, conform unor informatii publicate de jurnalistul Catalin Tolontan.

“Boom a fost si continua sa fie o companie care atrage interesul investitorilor, insa Romtelecom nu se numara printre acestia. Suntem in continuare concentrati pe intarirea avantajului nostru competitiv, pe cresterea numarului de clienti si pe eficientizarea operatiunilor noastre. Suntem o companie transparenta si vom face publice orice informatii relevante referitoare la activitatea noastra”, a declarat Amit Levin, presedintele DTH Television, detinatoarea marcii Boom.

Contactat de Wall-Street, Amit Levin, CEO DTH Television Group, a spus ca nu cunoaste o astfel de intentie din partea Romtelecom. “Nu este adevarat. Nu am nicio intentie de a vinde Boom, si nu intentionez sa fac lucrul acesta nici in viitor. Intrebati-i pe cei de la Romtelecom daca vor sa cumpere"

"Romtelecom nu comenteaza aceste zvonuri si ne se concentreaza pe dezvoltarea infrastructurii Dolce", a declarat Cristina Popescu, director de comunicare al Romtelecom

Boom, cel de-al treilea jucator de pe piata romaneasca de retransmisie a programelor prin satelit, a depasit in luna octombrie a anului trecut 200.000 de clienti, in crestere cu 300% fata de perioada similara din 2007.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.