Publicatia The New York Times International Weekly va aparea din aceasta saptamana si in Romania. Ea va fi distribuita impreuna cu Romania libera, in urma unui parteneriat incheiat de cotidianul romanesc cu The New York Times.

Petrisor Obae anunta ca in fiecare vineri, The New York Times International Weekly va fi distribuit impreuna cu tot tirajul Romaniei libere (aproximativ 50-55.000 de exemplare), in 12 pagini, in limba engleza.

The New York Times International Weekly face o selectie a celor mai importante articole aparute in cotidianul The New York Times in timpul saptamanii - comentarii, features, analize. Editia de vineri, 16 ianuarie, este dedicata instalarii presedintelui SUA Barack Obama la Casa Alba.

Tot urmare a parteneriatului, Romania libera va include in fiecare luni, pe o parte din tiraj, incepand din 2 februarie, The New York Times Book Review, in limba romana.

Cat costa un parteneriat intre o publicatie locala si un titlu international

Cu toate ca asocierea unei publicatii locale cu un titlu international nu garanteaza in sine nimic, un astfel de parteneriat poate aduce un bagaj de cunostinte consistent, energie, inteligenta si talent, care ar putea schimba stratul quality al presei romanesti. In cazul achizitiei unei licente, consultantul media Iulian Comanescu sustine ca pretul se situeaza undeva intre zeci de mii si cateva sute de mii de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.