Mai multi impatimiti ai internetului din Brazilia au creat o enciclopedie pe internet dedicata prostitutiei, intitulata WikiGP, care functioneaza dupa modelul celebrei encliclopedii online cu acces gratuit Wikipedia, la a carei imbogatire cu informatii poate contribui orice utilizator.

Obiectivul pe care si-l propune www.wikigata.com este "nu de a fi un forum de dezbateri sau un site de anunturi pentru insotitoare (prostituate - n.r.), ci de a da o imagine clara si rapida locului sau modului in care lucreaza damele de companie", relateaza NewsIn.

Literele GP sunt initialele de la "Garota de Programa", care literal inseama "fata pentru o iesire", un eufemism care in Brazilia desemneaza prostituatele, precizeaza AFP.

Pe acest site pot fi evaluate sute de prostituate, clasificate, intre altele, dupa pret, dupa adresa si dupa nota acordata de clienti. Prostituatele insesi pot sa includa sau sa-si modifice referintele. WikiGP prezinta, de asemenea, fotografii, descrieri, numere de telefon, program de lucru si tipuri de servicii furnizate. Exista un spatiu rezervat unui curriculum vitae detaliat al prostituatelor.

Pe prima sa pagina site-ul precizeaza insa ca, din cauza unui incident cu un utilizator "de rea-credinta", petrecut la sfarlitul saptamanii trecute, a fost nevoie de impunerea unor restrictii in editarea unor noi articole si ca este in cautarea celei mai bune solutii pentru continuare proiectului enciclopediei online a prostitutiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.