La 52 de ani de la prima emisie TV, Televiziunea Romana lanseaza, pe 31 decembrie, postul TVR INFO, o televiziune centrata pe difuzarea de informatii utilitare si transmisii live din trafic.

TVR INFO va avea acoperire nationala si se va adresa unui public activ, din toate categoriile de varsta, informeaza un comunicat de presa. Telespectatorii vor putea urmari stiri de interes national, informatii sportive, meteo din ora in ora, interviuri si rubrici precum info bursier, info bancar, info cultural, revista presei si auto moto info.

De asemenea, in fiecare saptamana vor fi difuzate si aproximativ 10 interviuri, pe teme specifice fiecare zile, care vor difuzate apoi in reluare, in weekend.

Noua televiziune tinteste, pentru primul an, un rating de 2 puncte, ca post de nisa fara concurenti, potrivit coordonatoarei proiectului, Cristina Leorent.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.