Osim a deschis din 21 decembrie, in cadrul Diverta din centrul comercial Plaza, primul magazin din Romania, iar planul de dezvoltare prevede deschiderea a 5 noi magazine in 2009 urmand ca pana in anul 2013 sa se ajunga la un numar cuprins intre 15 si 20 de magazine, a anuntat compania.

Magazinul dispune de o suprafata de 120 metri patrati, iar investitia totala pentru deschiderea acestuia se ridica la aproximativ 250.000 de euro.

Potrivit reprezentantilor Diverta, Osim este liderul global in solutii pentru un stil de viata sanatos si are o experienta de peste 28 de ani in dezvoltarea produselor pentru lifestyle sigure si inovatoare. Osim a dezvoltat o retea de peste 1.100 de puncte de vanzare, in 369 de orase din 31 de tari.

Comercializarea produselor Osim se va face atat prin magazinele Osim, cat si prin road-show-uri la targuri si expozitii de profil, distribuitori ai saloanelor de infrumusetare sau spa, sali de recuperare fizica, retele farmaceutice si magazine on-line.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.