Postul american de stiri CNBC ar putea concedia 80 de ziaristi, anunt completat de decizia trustului Herald&Times din Glasgow de a disponibiliza 250 de jurnalisti, acestia fiind invitati sa reaplice ulterior pentru un numar mai mic de locuri de munca, anunta presa internationala.

Potrivit unor surse citate de publicatia New York Post, concedierile vizeaza pozitiile de conducere, insa nicio vedeta a postului de televiziune nu va fi afectata de aceasta decizie.

Pe de alta parte, trustul de presa Herald&Times, care editeaza printre altele publicatiile The Herald, Sunday Herald si Evening Times, a anuntat ca va renunta la 250 de angajati, invitandu-I ulterior sa reaplice pentru un numar mai mic de locuri de munca, respectiv 220.

In plus, procesul de restructurare presupune unirea departamentelor editoriale ale publicatiilor si introducerea unei noi tehnologii de productie.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.