Regia de publicitate CLIR Media si agentia de presa NewsIn au lansat astazi, in premiera pentru piata online autohtona, serviciul Video News Network, cea mai complexa platforma de stiri video online, dezvoltata si implementata in Romania de firma romano-canadiana Onezonemedia

Video News Network ofera partenerilor sai din piata online o solutie completa de business, care se adreseaza, in egala masura, companiilor care opereaza branduri online, consumatorilor de stiri si firmelor aflate in cautarea unor modalitati eficiente de promovare.

Stirile video sunt furnizate de agentia de presa NewsIn si sunt impartite pe domenii de interes, acestea putand fi accesate in site-urile partenere, folosind solutii de vizualizare de ultima generatie.

"Principala caracteristica a platformei Video News Network este aceea ca advertiserii platesc doar daca video ad-ul este vazut, ceea ce permite un control total al bugetului. Un alt element esential pentru un advertiser il constituie posibilitatea acestuia de a-si targeta audienta dupa website, domeniul de interes al stirii, ora difuzarii. In plus, posibilitatea de a interactiona cu user-ul face din aceasta platforma un pachet complet de distribuire a mesajului publicitar", explica initiatorul platformei, Alexandru Dicu.

Printre website-urile afiliate la platforma Video News Network se numara ROL.ro, Acasa.ro, Hotnews.ro, Stirilocale.ro, Onlinesport.ro, Bloombiz.ro, NewsIn.ro, Newz.ro, Businesstime.ro si altele, reteaua urmand sa se dezvolte.

“Dincolo de avantajele evidente pentru cumparatorii de publicitate, Video News Network este o solutie completa de business online, oferind site-urilor partenere accesul imediat la un continut de calitate, in care NewsIn a investit si investeste, dar si posibilitatea concreta de a monetiza audienta, ceea ce face din acesta un pas inainte in modul de a administra afaceri in mediul virtual”, a declarat directorul agentiei NewsIn, Cosmin Popa.

Platforma Video News Network este vanduta exclusiv de regia CLIR Media, iar mai multe agentii de publicitate, printre care The Group, Zed Digital, McCann si Initiative Media, si-au aratat interesul pentru acest produs.

“Dorim sa propulsam solutii inovative de promovare in online-ul din Romania si speram ca, in perioada imediat urmatoare, sa reusim sa ne pozitionam cat mai bine pe aceasta piata. Paleta completa de vehicule media din portofoliu nostru (TV, print, radio & online) ne permit sa oferim clientilor nostri solutii si pachete de promovare foarte competitive si customizate”, afirma director general CLIR Media, Laurentiu Ionete.

Regia de publicitate CLIR Media a intrat pe piata in martie 2006 si detine in portofoliu o gama variata de vehicule media - televiziune (Antena 1, Antena 2, Antena 3, GSP TV, Telesport, Euforia TV), radio (Radio ZU, Radio Romania Actualitati) si presa scrisa (Confidential, 4WDrive, Top Gear, Good Food, Good Homes ).

NewsIn este cea mai noua si mai dinamica agentie de presa de pe piata romaneasca, parte a Grupului Realitatea-Catavencu. Agentia acopera un spectru larg de produse, de la fluxurile de stiri, pana la continuturile livrabile prin intermediul terminalelor mobile.

NewsIn a dezvoltat si o gama variata de servicii profesionale, fiind singurul furnizor de “business intelligence” din Romania.

NewsIn este primul furnizor din Romania de flux video, atat pentru posturile TV, cat si pentru site-urile web.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.