O statistica realizata de IGN Entertainment a ajuns la concluzia ca gamerii au mult mai dezvoltate calitatile sociale decat restul.

55% din cei care se distreaza cu jocuri video sunt casatoriti, 48% dintre ei au copii si majoritatea dintre ei castiga mai mult decat non-gamerii.

Gamerii sunt considerati, in cercurile in care se invart, adevarati formatori de opinie, 37% dintre ei fiind sursa principala de entertainment pentru prietenii lor. Ei sunt, in acelasi timp, si cel mai bine informati in ceea ce priveste noile tehnologii, aproape jumatate dintre ei ajutandu-si prietenii si familia sa tina pasul cu trendurile la moda.

Dintre cei 3.000 de participanti la studiu 13 procente obisnuiesc sa iasa la filme in oras si 11 procente practica unul sau mai multe sporturi, ceea ce demoleaza mitul conform caruia dependentii de jocuri pe computer sunt niste ciudati asociali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.