Info-Sanatate lanseaza o retea de indoor advertising in spitalele si centrele medicale din Romania. Reteaua este activa in 230 de locatii din 50 de localitati, avand in prezent peste 500 de panouri de afisaj amplasate in holurile si salile de asteptare ale spitalelor si centrelor medicale.

Reteaua include majoritatea spitalelor judetene, orasenesti si de specialitate din tara, la care se adauga centre medicale si retele private gen Medicover, Medlife, Polisano, Romar, Synevo, MedAs, ProVita, ProMedical, American Medical Center.

Traficul lunar in locatiile retelei a depasit 1.100.000 de persoane si se afla in continua crestere, odata cu extinderea numarului de locatii membre ale retelei.

"Numarul de locatii si panouri este in permanenta extindere”, declara Ovidiu Brazdau, business development manager. „Pana la finalul anului reteaua va acoperi 99% din toate spitalele si centrele medicale din Romania, precum si cabinetele medicale grupate, care functioneaza in sedii comune. Numarul de panouri va creste la 1.500 bucati pana la incheierea acestui an, urmand ca in 2009 sa ajungem la 2.500 de panouri”.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.