Face ceea ce ii place, fara a se considera deocamdata un antreprenor in serie. O experienta de opt ani in publishing online l-a ajutat sa puna bazele unui nou start-up in zona de new media, intr-o perioada in care furtuna de pe Wall Street "a maturat" afacerile multora.
Cristian Manafu, fondatorul agentiei de comunicare Prodigy, crede in potentialul online-ului autohton de a atrage investitii importante in viitor si in capacitatea noului sau proiect de a genera idei atractive si realizabile.

Fost director editorial pentru publicatiile Biz, Stuff si Campaign, Cristian Manafu (foto) este din noiembrie 2006 managing partner la Evensys, unde a organizat evenimente de comunicare si business precum NetCamp, Idea Forum, Inspire, Digital Marketing Forum, Webstock sau PR Forum, precum si seminarii neconventionale de comunicare-Crisis Management Seminar, SEO&SEM Seminar sau Blogging for Companies.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.