Din 19 octombrie s-a dat startul la "Bursele Focus".

In Romania, multi tineri au talentul si pasiunea necesare pentru o cariera in mass-media, dar pana acum putini au avut sansa de a reusi in domeniu.

Sub deviza "Corect si echilibrat", Focus, jurnalul de stiri difuzat de Prima TV, vine in ajutorul tuturor tinerilor care isi doresc o cariera in televiziune, prin lansarea "Burselor Focus". Campania isi propune sa acorde o sansa tuturor studentilor pasionati de domeniul mass-media.

Toti cei interesati sunt invitati, in intervalul 19 octombrie-19 noiembrie, sa trimita un CV si o propunere de stire, precum si pasii de realizare ai materialului, pentru jurnalul Focus.

La jumatatea lunii noiembrie se vor anunta titlurile celor treizeci de materiale selectionate. Autorii stirilor castigatoare vor participa la interviuri pe marginea subiectelor propuse si vor avea ocazia sa discute cu reporterii Focus.

In cea de-a doua etapa a competitiei se vor alege zece dintre cei mai talentati studenti. Acestia vor trebui sa realizeze cate un material pentru principalul jurnal de stiri de la Prima TV. Cele mai reusite reportaje vor fi difuzate in cadrul jurnalului Focus.

Cei mai buni cinci studenti, vor beneficia de o perioada de pregatire de doua luni in cadrul redactiei Focus, iar la finalul training-ului cei mai competenti vor deveni reporteri Prima TV.

Pe parcursul intregii campanii, Cristina Topescu, prezentatoarea jurnalului Focus 18, ii va incuraja pe tineri si le va impartasi din experienta sa.

Pentru inscrieri, accesati www.primatv.ro/burselefocus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.