Dupa ce doi ani de zile a coordonat departamentul de media al cotidianului Evenimentul Zilei, Petrisor Obae a decis sa puna punct colaborarii cu aceasta publicatie in favoarea unui proiect inovator pentru mediul online romanesc. Paginademedia.ro va acoperi informatii din segmentul media&advertising, dificil de prezentat intr-un mediu traditional, acaparat de “grupuri de presa bine polarizate”.
Lansat la inceputul lunii octombrie, site-ul www.paginademedia.ro este structurat pe trei segmente - baze de date (audiente TV, cheltuieli de publicitate, advertiseri, link-uri catre cifrele de difuzare ale ziarelor), stiri, analize, cronici, evenimente la zi din lumea TV, a presei, a publicitatii, respectiv cateva din materialele cele mai importante scrise de Petrisor Obae in perioada EVZ (interviuri si analize).

“Am ales sa lansez acest proiect pentru ca televiziunea, radioul, presa si publicitatea ne fascineaza, ca de altfel tot ce inseamna comunicare. Pentru ca inainte de a citi ziarele, dimineata, la birou, deschidem calculatorul. Pentru ca acum, cu grupuri de presa bine polarizate, e din ce in ce mai greu sa acoperi un astfel de domeniu intr-un mediu traditional, din cauza intereselor”, spune Petrisor Obae.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.