Fondul Monetar International, Banca Centrala Europeana si “troica” de creditori reprezentata de Uniunea Europeana a solicitat guvernului de la Atena introducerea saptamanii de lucru de sase zile, potrivit cotidianului britanic The Guardian.

Scrisoarea “confidentiala” adresata guvernantilor eleni, expune dorintele creditorilor in legatura cu noile masuri de reducere a cheltuielilor publice si cresterea veniturilor la bugetul Greciei in cadrul celei de-al doilea pachet de stabilizare.

Ar trebui luata in considerare reducerea weekendului si introducerea saptamanii de sase zile lucratoare in toate sectoarele economiei nationale", citeaza publicatia mentionata, scrie evz.

Saptamana aceasta, “troica" revine la Atena pentru o analiza asupra modului in care guvernul elen a pus in aplicare angajamentele asumate pentru deblocarea unei noi transe de ajutor financiar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.