Chinezii nu inceteaza sa ne surprinda. Ultima constructie ii va baga pe turisti in pamant, la propriu. Vezi aici cum va arata hotelul de sub pamant. 

In china, un hotel luxos va fi construit langa Shanghai, iar acesta se va afla in totalitate in pamant, scrie publicatia americana smartplanet.com.

La poalele muntelui Tianmashan, hotelul InterContinental Shimao Wonderland se va ridica cu doua etaje peste stanca de 100 de metri si va avea 16 etaje sub pamant. Ultimul nivel din pamant va fi sub apa si va gazdui un restaurant. Hotelul va avea in total 380 de camere de lux, inconjurate de 428.000 metri de spatiu verde.

Planurile arhitecturale sunt futuriste, iar hotelul se estimeaza a fi inaugurat pana la sfarsitul anului 2014 sau inceputul anului 2015

"Ne-a inspirat cariera pe care am gasit-o aici si vrem sa construim un deal verde asemeni unei cascade. In centru hotelului, am creat o "cascada" din sticla transparenta. Aceasta reproduce perfect cascadele naturale de pe suprafata carierei existente”, a spus Martin Jochman, seful companiei Atkins, conform businessinsider.com.


Sursa foto: www.smartplanet.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.