Prabusirea brusca a pietei apartamentelor din China este o veste proasta pentru dezvoltatorii imobiliari. Nu si pentru producatorii germani de masini de lux care au de castigat, cel putin intr-un oras din China.

In orasul Wenzhou, unde pretul caselor a scazut brusc, un dezvoltator imobiliar a promis primilor 150 de cumparatori de apartamente in complexul sau rezidential si cheile unui BMW, potrivit MEDIAFAX.

Propunerea arata disperarea dezvoltatorilor chinezi, care au construit foarte mult in timpul bulei imobiliare si care se vad acum cu casele necumparate.

Dezvoltatorii chinezi nu s-au grabit sa reduca preturile dupa scaderea cererii, dar unii dintre ei incep sa capituleze dupa vanzarile proaste din luna octombrie.

Alti prefera sa mentina preturile la acelasi nivel, da rofera in schimb gradini mai mari, genti Louis Vuitton, croaziere sau masini.

"Cine semneaza un contract si plateste pe loc poate pleca cu un BMW", spune reprezentantul unui complex rezidential, care detine 868 de apartamente scoase la vanzare in Wenzhou.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.