Your Money va recomanda cateva dintre acestea, pentru o vacanta la soare, departe de probleme si griji.

  • Tenerife

Cea mai mare dintre insulele Canare, Tenerife, cunoscuta si ca Insula Eternei Primaveri, atrage an de an turisti de peste tot din lume, datorita celui mai inalt munte al Spaniei, Pico del Teide si al plajelor insorite, informeaza Wall-Street.ro.

Pico del Teide are 3718 metri si vizitatorii pot admira de pe varful sau craterul vulcanic, plin de animale si pasari exotice. Varful muntelui este acoperit de zapada timp de mai multe saptamani in timpul "iernii", in timp ce pe plajele de pe partea sudica, turistii se bucura de temperaturi de 25 - 28 grade C .

Insula mai are un vulcan adormit ca atractie turistica importanta, alaturi de Universitatea San Fernando de La Laguna, construita in 1701.

Un sejur de 8 zile in Tenerife la Hotel Bahia Del Duque, de 5 stele costa intre 1290 euro si 1545 euro, la agentiile Happy Tour, Aristocrat Travel sau Caminitravel, potrivit portalului InfoTurism.

  • Pachetele de servicii includ biletele de avion zbor charter Tarom, Bucuresti - Tenerife sud - Bucuresti, transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport, intre 7 si 14 nopti cazare la hoteluri cuprinse intre 2 si 5 stele, demipensiune sau mic dejun inclus si asistenta turistica locala, cu vorbitori de limba romana.

Descopera alta 4 insule pe Wall-Street.ro.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.