Conduc afaceri de miliarde de euro in afara Romaniei sau segmente de business in care lucreaza mii de angajati. Ei sunt cei mai performanti angajati romani de peste hotare.
Wall-Street.ro a identificat 16 executivi romani care, in perioada ianuarie 2010 – martie 2011, au obtinut joburi de top in afara Romaniei.
  • Liliana Solomon, fosta sefa a operatorului de telefonie mobile Vodafone Romania, a devenit in toamna anului trecut cel mai puternic executiv roman la nivel mondial, dupa ce a preluat conducerea Vodafone Europa, un business anual de 33 de miliarde de euro.
  • Totodata, Emilia Bunea, directorul general al ING Pensii, unul dintre cei mai mari administratori de fonduri private din Romania, a plecat in primavara anului trecut la Amsterdam pentru a coordona finantele a zece companii de asigurari si pensii subsidiare ale grupului olandez ING din regiune, din postura de CFO (director financiar) la ING Central Europe.
  • Recent, Angela Cretu, vicepresedinte business model innovation in cadrul biroului din New York al companiei americane de vanzari directe de produse cosmetice Avon, a fost numita in functia de director general al subsidiarei din Rusia.

Citeste mai multe despre cei mai buni romani angajati in strainatate pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.