Toate meritele merg acum catre Subway, gigantul lant de restaurante specializate in sandwichuri.
Potrivit Wall Street Journal, Subway tocmai a depasit numeric atat locatiile cat si amploarea lantului McDonald's. La sfarsitul anului 2010, Subway avea 33,749 de restaurante deschise in intreaga lume, in timp ce McDonald's avea doar 32,737 de restaurante, deschise in aceeasi perioada. In plus, Subway si-a deschis a 1000 a locatie in Asia, iar viitorul international suna cat se poate de bine.

Subway, lantul american de restaurante fast-food, si-a deschis prima locatie internationala in 1984, in Bahrain, previziunile fiind ca pana in anul 2020, restaurantele din intreaga lume, sa depaseasca numarul restaurantelor Subway din SUA, potrivit declaratiei Sefului de Dezvoltare Subway, Don Fertman. Lantul are in prezent, peste 24.000 de restaurante in SUA, care genereaza 10.5 miliarde din totalul de 15.2 miliarde, obtinute in fiecare an.

Campania "$5 dollar footlong" a fost extrem de productiva pentru companie, potrivit Bloomberg, iar ascensiunea foarte rapida, gratie banilor investiti in publicitate si a modelul McDonald's. Insa expertii ne avertizeaza ca veteranul lant fast food ar putea egala in curand, mai ales ca are aceeasi expansiune in Asia, inclusiv India, in prezent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.