Cinci fosti angajati ai lui Bernard Madoff au fost actionati in justitie de avocatii care administreaza falimentul firmei de investitii, in incercarea de a recupera 70 de milioane de dolari din presupuse transferuri frauduloase.

Cinci fosti angajati ai lui Bernard Madoff au fost actionati in justitie de avocatii care administreaza falimentul firmei de investitii, in incercarea de a recupera 70 de milioane de dolari din presupuse transferuri frauduloase, scrie Bloomberg.

Enrica Cotellessa-Pitz, Daniel Bonventre, David Kugel, Annette Bongiorno si Jo Ann Crupi au fost pusi sub acuzare vineri de procuratura din New York, scrie ZF.

Conform procurorului Irving Picard, cei cinci au primit milioane de dolari pentru a sustine frauda lui Madoff.

Bernard Madoff, in varsta de 72 de ani, a primit o pedeapsa de 150 de ani de inchisoare, dupa ce a pledat vinovat in procesul celei mai mari fraude financiare din istoria finantelor, in care investitorii au pierdut peste 20 de miliarde de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.