Facebook, cea mai populara retea de socializare la nivel mondial, a avut anul trecut venituri de 700 spre 800 de milioane de dolari, in crestere semnificativa fata de estimarile initiale de circa 500 de milioane de dolari, a declarat o persoana apropiata companiei, scrie Bloomberg.

Oficialii companiei se asteptau in iulie anul trecut ca veniturile Facebook sa atinga cel putin jumatate de milion de dolari in 2009, dupa cum declara atunci Marc Andreessen, membru in Consiliul de Administratie in cadrul retelei de socializare, transmite Wall Street.

Cu mai mult de 500 de miliioane de utilizatori, Facebook este un magnet pentru advertiseri printre companiile care investesc in reteaua de socializare numarandu-se Starbucks ori Procter & Gamble.

Facebook a intrecut Yahoo si a devenit cel mai important site pentru reclame in SUA, cota sa de piata crescand in primul trimestru a acestui an la 16% de la 11% in ultimul trimestru din 2009, potrivit companiei de cercetare ComScore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.