Sindicatul German al Pilotilor, Cockpit, anunta oficial declansarea grevei pentru perioada 22-25 februarie 2010. Ca urmare a acestei situatii, programul zborurilor efectuate de companiile Germaneings si Lufthansa va fi afectat.

Compania low-cost Germanwings a realizat un plan de zbor inlocuitor, care poate fi disponibil pe site-ul www.germanwings.com, acesta fiind actualizat in permanenta.

Pasagerii care au achizitionat bilete de avion pentru perioada 22-25 februarie 2010 si isi doresc modificarea datelor de zbor nu vor plati nicio suma suplimentara pentru realizarea unei noi rezervari. Singurele conditii sunt ca zborul initial sa fi fost rezervat inainte de data de 16.02.2010, ora 23.59, iar noul zbor sa fie planificat pana la data de 25.03.2010, destinatia ramanand aceeasi. Din Romania, Germanwings poate fi accesat la numarul de call-center 0903760101.

Peste 90% dintre cei 4.500 de piloti ai Lufthansa, Lufthansa Cargo si ai subsidiarei Germanwings au votat in favoarea grevei, pentru care era necesara o majoritate de 70 de procente, relateaza Wall-Street.

In ianuarie, sindicatul a anuntat ca pilotii sunt dispusi sa renunte la revendicarile salariale in schimbul garantarii locurilor de munca in Germania, insa negocierile cu conducerea companiei au esuat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.