In general, exista credinta ca nu se pot succede doua crize financiare, iar oamenii sunt linistiti. In acest timp, noi ne pregatim in urmatoarele 12 luni pentru o noua catastrofa finaciara, a declarat Simon Johnson, fost director al Departamentului de Cercetare de la FMI.

Criza economica nu s-a incheiat. In fapt, abia a inceput, este de parere Simon Johnson, un reputat economist din Statele Unitea. Johnson, fost director al Fondului Monetar International, a declarat la postul TV CNBC ca exista posibilitatatea aparitiei, in perioada imediat urmatoare, a unei catastrofe financiare.

"In Statele Unite ne bazam pe faptul ca statul o sa salveze la infinit bancile, asa cum a facut-o in septembrie 2008 si in lunile care au urmat. In general, exista credinta ca nu se pot succede doua crize financiare, iar oamenii sunt linistiti, in timp ce noi ne pregatim in urmatoarele 12 luni pentru o noua catastrofa finaciara", a spus Johnson intr-un interviu la CNBC, preluat de Realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.