Potrivit Wall-Street, compania va deschide peste 30.000 de camere anul acesta, in urma unei investiti de 325 milioane dolari, cu peste 50% mai scazuta decat cea din 2008.
Hotelul Marriott din Bucuresti, de 5 stele, a fost inaugurat in 2000 si are o capacitate de circa 400 de camere. “Cred ca vizitatorii sunt mai atenti la modul in care isi cheltuiesc banii, la <value for money>, de aceea una din cele mai importante decizii de business este sa nu scazi calitatea unui produs, chiar daca esti fortat sa ajustezi pretul”, a declarat, pentru Wall-Street, Igael Porecki, noul director general al Mariott Bucuresti.
Segmentul de Food & Beverage a generat aproximativ 55% din veniturile totale ale hotelului bucurestean din primul semestru, fata de 45% generat de camere.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft...
Sursa: retail.ro
-
Am obosit s-o iau mereu de la început
Sursa: kudika.ro
-
Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: E mai rău...
Sursa: garbo.ro
-
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Sursa: futurebanking.ro
-
Mai multe hoteluri de pe litoralul bulgăresc ar putea rămâne închise din...
Sursa: wall-street.ro