Ca urmare a restructurarilor de la Deutsche Bank, UBS si RBS, dar si pe fondul retragerii din piata a bancii de investitii Dresdner Kleinwort, mai multi specialisti in piete de capital au parasit industria.
Totusi, se observa o tendinta la nivelul de top management al bancilor de investitii din Statele Unite ale Americii: o nevoie tot mai mare profesionisti. Banci cu renume ca Goldman Sachs, Barclays Capital, Credit Suisse, Nomura sau Standard Chartered angajeaza agresiv, conform eFinancial Careers.

De asemenea, Wells Fargo & Co, J.P. Morgan Chase & Co angajeaza bancheri si analisti financiari. Chiar si Bank of America a anuntat deschiderea unor pozitii noi, dupa ce a facut publica strategia de eliminare a peste 35.000 de locuri de munca, conform The Wall Street Journal.

Avansul accelerat al ratei somajului de pe Wall Street da semne de temperare, insa expertii se feresc sa spuna ca o inversare a acestui fenomen este aproape.

Numarul locurilor de munca din sectorul financiar si cel imobiliar a scazut in mai, insa intr-un ritm mai temperat comparativ cu lunile precedente.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.