Business 9 Iunie 2009 13:26
Un sondaj condus de Financial Times saptamana trecuta a aratat ca 11 din cei 20 de economisti chestionati sunt de parere ca economia nu s-a mai comprimat in iunie, urmand sa reinceapa sa creasca lunile urmatoare, arata cotidianul financiar.
In acelasi timp, toti economistii care inca cred ca economia se comprima sunt de parere ca cea mai severa perioada a fost depasita.

Sondajul sugereaza ca estimarile guvernului conform carora cresterea economica nu ar interveni pana intr-al patrulea trimestru sunt prea pesimiste.

De asemenea, noile perspective ofera sperante premierului britanic Gordon Brown ca, in cazul in care va ramane in functie, va culege laurii de pe urma revenirii economice.

"Perspectiva pentru Produsul Intern Brut (PIB) de anul acesta s-a imbunatatit foate mult. Recesiunea a luat sfarsit", a declarat un economist din cadrul BNP Paribas, citat de NewsIn.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.