Business 14 Mai 2009 13:52
ArcelorMittal, cel mai mare producator mondial de otel, se pregateste sa concedieze 1.000 de angajati ai unei fabrici din Statele Unite, pentru a face fata cererii scazute de pe piata, a declarat marti un purtator de cuvant al filialei locale.
Adam Warrington, un purtator de cuvant al companiei, a spus ca ArcelorMittal va suspenda o parte a activitatilor fabricii Indiana Harbor, de langa Chicago, pana cand conditiile de pe piata se vor ameliora, potrivit NewsIn.

Aceasta initiativa va duce la "concedierea pentru o perioada nedefinita a 978 angajati", a mai spus Warrington. Purtatorul de cuvant a precizat ca grupul va mentine productia in partea de est a fabricii.

Anterior, presedintele companiei estimase ca cererea mondiala de otel va scadea intre 15% si 20% anul acesta, marcand cea mai mare scadere de la Al Doilea Razboi Mondial.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.