Business 12 Mai 2009 17:32
Perspectiva asupra principalelor economii industrializate si emergente a continuat sa se inrautateasca in martie, insa ritmul declinului economic din China, Franta, Italia si Marea Britanie da semne de temperare, potrivit unui raport al OCDE.
Principalul indicator al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE) a scazut la 92,2 puncte in martie, fata de 92,4 puncte in luna precedenta. In termeni anuali, indicele a pierdut 9,5 puncte, informeaza NewsIn.

Organizatia a anuntat ca evolutia indicatorilor arata o incetinire puternica a cresterii economiei din zona OCDE, dar datele privind Franta, Italia si Marea Britanie arata semne ale unei pauze in ceea ce priveste incetinirea economica.

In ceea ce priveste zona euro, indicatorul a urcat la 94,2 puncte in martie, de la 93,9 puncte in februarie. De asemenea, indicatorul pentru principalele cinci economii asiatice (China, India, Indonezia, Japonia si Coreea) a crescut la 92,2 puncte, de la 92 puncte in februarie.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.